Grøntvedt Pelagic AS

Grøntvedt Pelagic AS kjører Doosan, Montini og Logitrans levert av oss. Her får maskinene prøvd seg i utfordrende miljø. Hvor forberedte maskiner og jevnlig vedlikehold er stikkordet for minimale driftskostnader og driftsstans.

E A Smith Bygger`n

Bygger`n har gjennom flere år fått levert mange typer trucker av oss. Både Nissan, Doosan og Logitrans til intern og utendørs bruk. Her har vi fått levere alt fra jekketraller til dieseltrucker med 10 tonns kapasitet.

Tine Meierier AS

Tine Meierier AS har flere avdelinger hvor vi har levert Logitrans rustfritt utstyr for Deres produskjon. Bilde over er fra Tines avdeling i Selbu hvor vi har levert en Doosan med spesialutstyr for vending av kasser.

Matpartner AS

Matpartner på Melhus er produsent av ferdige middagsretter, sauser og supper. Her har vi levert crown og en Logitrans rotator. på bildet over vises bruk av Logitrans rotator i produksjon av fløtepotet.

Bring Logistics AS

Hos Bring på Trondheim Havn har vi levert Trondheims største reachstacker. En SMV4535.
I tillegg til denne kjører de Terberg BC182 vekselflakmaskin og en Terberg RT222 terminaltraktor.

Stian Stokke

Stian Stokke er gårdbruker på Melhus. Og har fått levert en Merlo Multifarmer 30.6 TOP2. Dette er en teleskoptruck konstruert for landbruksformål, med 3 punkts trekkarmer, kraftuttak (PTO) og hydraulikkuttak, hydraulisk tilhengerbrems etc.